Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

 


 

Inuyasha:

images.jpg

 

 

Szeme:emberként fekete egyébként sárgás

 

 

Haja:emberként fekete egyébként ősz

 

története:Inuyasha kedves, és hatalmas szíve van ezt viszont elég jól leplezi.A barátai elött rideg ugy tesz mintha semmi sem érdekelné, de ez egyáltalán nem igaz Inuyasha gyenge pillanataiban kimutatja hogy mit érez.Inuyasha egy félszellem, mert az anyja ember, az apja pedig szellem volt. Van egy bátja Sessomarhu.Barátival a szent ékkő szilánkjait keresik,h teljesen szellemé válhasson.Neve jelentése:liliom fegyvere


 

Higurashi Kagome:

kagome.jpg

 

haja:fekete

 

szeme:barna

 

története:Kagome Tokiyo városában él testvérével anyukájával és nagyapjával.Egy furcsa napon Kagomét magával ragadta egy 100lábú asszony a középkori Japánba.Ott megismerkedett Inuyashával aki egy fához volt szegezve egy nyilvaszőval,ő ébresztette fel az örökké tartó álmából Inuyashát.Most pedig vele együtt keresi a szent ékkőszilánkjait.

 


 

Kikiyou:

kikyo.gif

 

haja:fekete

 

szeme:fekete

története:Kikiyou 50 évvel ezelött egy fához szögezte Inuyashát a félszellemet.Rá kis isővel ő is maghalt és magával vitte a szent ékkőt a sírba,de az ékkő furcs módon Kagome testébe került.Kikiyou hamvait elragadta egy boszorkány majd agyagból és emberi sontokból ujrea formálta Kikiyout.Kikiyou is keresi az ékkő darabjait, h újra élhessen.

Sango:

sango-and-kirara.jpg

haja:fekete

szeme:sötét barna

története:Sango szellemvadász akinek a családját és a faluját Naraku kiirtotta.Persze mindezt Inuyashára kente, így Sangó megszállotan üldözte Inuyashát,h megölhesse. Amikor kiderült,h nem is Inuyasha tette Sango is csatlakozott hozzájuk,és velük egy ütt üldözi Narakut,és keresi az ékkő darabjait.Naraku feltámasztotta Sangó kisöccsét,de Sangó ellen fordítja ezért Sango még inkább elakarja kapni Narakut,h kisöccse ujra vele lehessen.

Miroku:

miroku-void.jpg

szeme:fekete

haja:fekete

története:Miroku egy széltólo szerzetes,és szoknyavadász.Miroku nagyapját 50 éve megátkozta Naraku.És az átok nemzedékről,nemzedékre öröklődik, csak ugy ehet magállítani ha megölik narakut.Miroku is keresi az ékkő darabjait.Úgy találkozott Inuyasáékkal ,h ellopta kagome ékk darabjait.Majd össze barátkoztak vissza atta az ékkövet és csatlakozott hozzájuk.

 

Sessumaruh:

sesshomaru1.jpg

 

haja:ősz

 

szeme:fekete

története:Sesshoumaru apja a nagy Inu no Taisho (kutya-vezér) volt. Anyját nem nevezik meg , de szintén tisztavérű kutya-szellem. Inuyasha féltestvére. Szolgálója, Jaken s annak fegyvere, a fejek botja segítségével égen-földön kutatják a sír helyét.Senki nem tudta hol van a valódi sír, scak egy homályos mondóka állt birtokában. Ekkor végső esetben egy személyhez fordulhatott, a hőn szeretett öccséhez. Inuyasha nem tudott semmit, de végül Sesshoumaru rájött, hogy a sír bejárata Inuyasha jobb szemében elrejtett fekete gyöngy. Egy későbbi csatájuk folytán kis híján meghal, de a saját kardja, a Tenseiga megmenti életét. Ekkor ismeri meg a kis halandó kislányt, Rin-t. Rin segíteni akar, de Sesshoumaru nem fogadja el. Neve jelentése: Gyilkoló kör